dissabte, 8 de març del 2014

SITUACIÓ GEOGRÀFICA

NORWICH:  Norwich és una ciutat situada a la regió de East Anglia, a l'est d'Anglaterra. És el centre administratiu del comtat de Norfolk. També és coneguda pel seu castell i la seva catedral que es van començar a construir després de l’any 1096.



CANTERBURY: Canterbury és una ciutat del sud-est d'Anglaterra, no molt lluny de Londres, sobre el riu Stour, pertanyent al comtat de Kent. És famosa per la seva bella catedral. És el principal centre religiós del Regne Unit, per ser la seu de l'arquebisbe de Canterbury, líder espiritual de l'Església Anglicana (és, per tant, el segon capdavanter cristià més important d'Europa, després del Papa de Roma).



CAEN: Caen és un municipi francès, situat al departament de Calvados i a la regió de Baixa Normandia, situat vora del riu Orne. La seva importància és deguda a la proximitat de jaciments de ferro que l'han convertida en un nucli industrial.




CONSTANTINOBLE: Constantinoble l'actual ciutat d'Istanbul, situada a Turquia. El nom prové del seu fundador l'emperador romà Constantí el Gran. Va ser la capital de l'imperi Bizantí durant segles, fins a la seva conquesta pels turcs en el segle XV. A partir d’aquell moment deixa de ser una ciutat cristiana per a transformar-se en una de musulmana.


JERUSALEM: Jerusalem és una ciutat de Palestina, capital de l'estat d'Israel des de 1950. És una antiga ciutat de molta importància per a les tres principals religions monoteistes del món: el cristianisme, l’islam el judaisme.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada